Het BOEK

Gezond leven en afvallen

Gezond leven en afvallen worden vaak te ingewikkeld gemaakt. Dat is jammer want daardoor leggen mensen zichzelf veel te veel regeltjes op. Dit verkleint de kans op succes maar bovenal word je er niet gelukkig van. Terwijl dat toch is waar het uiteindelijk om gaat!

In dit boek vind je álle kennis die je nodig hebt om een gewicht te bereiken dat bij jou past en over gezond leven in het algemeen. Je zult zien dat die kennis niet ingewikkeld is maar zo eenvoudig is als 3×3!

Het ook werkelijk gaan DOEN is wel lastig. Dit betekent namelijk een verandering in gedrag en dat is nu juist één van de moeilijkste dingen die er is. Daarom vertelt 3×3 je op een positieve en praktische manier vooral HOE jij dat kan doen. Het boek staat boordevol oefeningen die je helpen jezelf beter te leren kennen, liefde voor jezelf te voelen en weten wie je wilt zijn….want dat is waar verandering begint!

BESTELLEN

Het boek is eenvoudig te koop via Bol.com! Vind je het extra leuk om een mooi ingepakt boek te krijgen of wil je er graag een persoonlijke boodschap in? Ook dat kan! Stuur in dat geval even een mailtje naar LEEFstijl3x3 (via contact).

Een gezonde leefstijl is een groot cadeau waardoor je letterlijk en figuurlijk goed in je vel komt te zitten.
Het is een cadeau dat alleen jij aan jezelf kunt geven maar dit boek gaat je daar zeker bij helpen!

Enkele reviews (bron Bol.com):

“Hè, hè, eindelijk iets echt anders. Niet de focus op het maatje 36, maar een maat die bij je past. Eindelijk een boek dat de snaar raakt waar het werkelijk om gaat: met liefde, bewust en goed voor jezelf zorgen. Dit zou eigenlijk verplichte literatuur moeten zijn voor alle middelbare scholieren.”

“Niet mee met de hype van de week, maar een heel goede en practische aanpak om gezonder en gelukkiger te leven, op een wijze die ook een veel langere tijd (blijvend) goed is vol gehouden. En zeer prettig geschreven, met een persoonlijke touch. Aanrader !”

“Met veel enthousiasme en kennis van zaken geschreven leefstijlboek waar je echt wat aan hebt. Door de goed onderbouwde achtergrondinformatie leer je veel over het ontwikkelen van een positieve mindset en een relaxte houding ten opzichte van je eigen lichaam en geest maar ook over je houding ten opzichte van voeding en beweging.
Boordevol leuke tips en oefeningen, en een heel leuk persoonlijk verhaal door alle anekdotes en zelfgeschreven songteksten.”

“Wat een mooi cadeau dit boek! Een aanrader voor iedere vrouw die naar een gezonde leefstijl streeft en hierbij graag handvaten wil hebben. Vlot geschreven met een persoonlijke touch.”

De schrijfster

Frouwkjen van Duin

Frouwkjen van Duin (1969) is universitair opgeleid voedingskundige, LEEFcoach met een passie voor muziek en de oprichtster van LEEFstijl3x3. Tijdens haar verblijf in het buitenland ontwikkelde zij de succesvolle 3x3workshops. Haar workshops inspireerden talrijke vrouwen vanuit de hele wereld om goed voor zichzelf te zorgen en een gelukkiger leven te leiden. Met haar boek hoopt zij een grotere groep vrouwen te bereiken en inspireren.

Het boek en meer!

Alles wat je wilt weten over de 3×3 methode lees je in het boek. In het boek zit ook nog een leuk werkboek met opdrachten en een stappenplan. Vind je het fijn om extra tips en inspiratie te zien en horen? Kijk dan snel hier: