video’s 3×3

Wil je ook kijken en luisteren naar tips uit het boek?
Wil je aanvullende tips en inspiratie?

Bekijk hier de nieuwste video’s!

Het TV programma Koffietijd stopt in mei 2023. Voor mij aanleiding om nog één keer wat oude beelden uit ‘mijn koffietijdperiode’ te delen. De video laat ook zien wat we toen al allemaal wisten over gezonde leefstijl en wat ik in de loop der jaren heb ervaren als het allerbelangrijkste bij het aanleren van een gezonde leefstijl.

In deze video een overzicht van mijn zelfgeschreven liedjes (die tot nu toe op YouTube staan) met daarbij steeds de titel van de video waar je ze kan vinden. Er is niets aan de liedjes ‘geknutseld’, het is alsof ik ze live voor je speel, net zoals ik in de workshops speel en zing.

Als jij je dag positief en vol zelfvertrouwen begint, kun je veerkrachtiger omgaan met alles wat op je pad komt. Een muzikale oefening:

Woorden geven aan liefde is niet makkelijk, maar ook ik heb daar ooit een poging toe gewaagd: een muzikale ode aan mijn eerste (grote) liefde. Video is inclusief blije trouwfoto’s.

We weten allemaal dat bewegen goed voor ons is. Vaak wordt als reden gegeven dat bewegen allerlei ziektes helpt voorkomen. Dit is zeker waar maar het geeft je ook direct zoveel moois….kijk maar!

meer zien?

Op mijn YouTube kanaal vind je nog veel meer video’s.
Abonneer je en kies voor ‘berichten ontvangen’ dan mis je nooit de nieuwste video!

Wil je weten wat muziek voor je kan doen?

Heb jij een vraag?

Heb jij een vraag die je graag beantwoord ziet in een video?