LEEFstijl3x3 Workshop

Zing jezelf Heerlijk in je vel!

Zelfliefde en verbinding

Door te zingen kom je in contact met jezelf. En hoe beter je jezelf kent, hoe makkelijker het is om op een liefdevolle manier goed voor jezelf te zorgen. Zelfkennis en zelfliefde staan aan de basis van gezond leven en heerlijk in je vel zitten!

In deze unieke workshop van 1,5 uur ervaar je hoe je door te zingen én alles wat daarbij komt kijken zoals ontspanning, ademhaling en lichaamshouding, verbinding maakt met jezelf (Body & Mind).

Tijdens het zingen komen ook op een lichte, leuke en muzikale manier levenslessen voorbij over onder meer zelfliefde, het belang van het toelaten van emoties, kwetsbaar mogen zijn en het vergroten van je comfortzone. Je leert jezelf beter kennen en daardoor is het makkelijker om op een liefdevolle manier goed voor jezelf te zorgen. Daarnaast is samen zingen ook gewoon heel erg fijn!

“Echt iedereen kan meedoen! Het gaat in deze workshop niet om zangervaring of talent. Het gaat over jezelf zijn en over het gevoel dat jij er mag zijn”

Liefde en verbinding met elkaar

Na de workshop ‘Zing jezelf Heerlijk in je vel!’, gaven velen aan: “dit is zo’n bijzondere ervaring, dit smaakt naar meer! Daarom is er ook een vervolgworkshop gekomen. Ook daar zingen we samen weer mooie, toepasselijke liedjes op verschillende manieren. Zodat woorden worden omgezet in gevoel. Door de magische kracht van samen zingen gebeurt dat bijna als vanzelf. In deze vervolg workshop staat centraal hoe je vanuit verbinding en liefde voor jezelf, verbinding maakt met anderen. Want als je echt goed in je vel wilt zitten, heb je verbinding met andere mensen nodig.

Twijfel je nog omdat je zingen spannend vindt?

Dat snap ik, want ik weet zelf heel goed hoe spannend zingen kan zijn. Juist omdat het zo dichtbij komt! Zingen maakt kwetsbaar….maar dat is er ook zo mooi aan. Het is spannend…. maar daardoor vergroot het je comfortzone. Je moet even over een grens heen…..maar dan is het ook zo ontzettend fijn om te doen en te voelen hoe je zelfvertrouwen groeit! In de Heerlijk Zingen workshops oefen je in een veilige omgeving met allerlei dingen die je in het dagelijks leven echt zullen helpen.

“Zoals in alle LEEFstijl3x3 workshops zijn ook hier de kernwaarden open & eerlijk, liefdevol & veilig”

Misschien wil je dit ook nog weten?

Voor wie:

De workshops zijn voor iedereen die vanuit zelfkennis en zelfliefde goed voor zichzelf wil zorgen. Voor iedereen die op zoek is naar meer balans en verbinding. Het maakt daarbij niet uit of je van jezelf vindt of je wel of niet kan zingen (en geloof me, vrijwel iedereen kan zingen, we bouwen het stap voor stap op).

Door wie:

Alle workshops worden door mijzelf gegeven. Ik ben voedingskundige, moeder, LEEFcoach, singer-songwriter, oprichtster van LEEFstijl3x3 en auteur van het boek: 3×3= Een passend gewicht voor iedereen/Goed in je vel door een gezonde LEEFstijl! Hier lees je (bijna :)) alles over mij:

Waar:

Sinds de corona tijd worden de workshops (letterlijk) in huiselijke sfeer gegeven. Dit bevalt voor iedereen zo goed dat dit voorlopig ook zo blijft. Het is een mooie, sfeervolle locatie met een prachtige piano en super geschikt voor kleine groepen (tot 8 personen). De locatie is in Amersfoort en goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als auto (én gratis parkeren).

Voor bedrijven en andere groepen geef ik de workshops ook met alle plezier op locatie. Dan kom ik met een digitale stage piano naar je toe. Prijzen en tijden in overleg.

Wanneer:

Zing jezelf Heerlijk in je vel op:

Vervolgworkshop Heerlijk Zingen op:

LET OP: voor deze workshop kun je je alleen inschrijven als je ook de eerste Heerlijk Zingen workshop hebt gevolgd of eerst gaat volgen.

Ook van deze workshop is de laatste voor de zomerstop geweest. Nieuwe data volgen…..

(ochtenden van 10.00-11.30, avonden van 20.00-21.30 uur)

Heb je zelf een groepje (bijvoorbeeld met vriendinnen, lotgenoten, je yogaklas of wat dan ook) waarmee je de workshop graag zou willen volgen, neem dan even contact op. Dan kunnen we in overleg een datum prikken om Heerlijk te Zingen met jouw eigen groepje.

Prijs

20,99 euro (per persoon, per workshop)

Je kunt je natuurlijk ook direct voor beide workshops inschrijven, dan betaal je slechts 37,50 euro voor de 2 workshops samen.

Heb je nog vragen die je hier niet beantwoord ziet of wil je je nu inschrijven? Ik hoor het graag:

Wat reacties na de workshop:

“Dit voelde echt als een cadeau aan mezelf”

“Ik vond het super, het heeft me echt geraakt met heel wat kippenvel momentjes”

“Zo enorm genoten van het zingen en de verbinding”

“Dit heeft echt iets met me gedaan, wat een bijzondere workshop vol verbinding en naar de kern gaan”

“Het gaf me echt ruimte om te voelen en wat een fijne energie, ik heb het gevoel dat ik leef”

“Zo mooi om te voelen dat verschillende manieren van zingen, verschillende effecten heeft”

“Zo’n fijne en tegelijkertijd leerzame en waardevolle ochtend, dit zal ik niet snel vergeten”

“Het voelde zo veilig en vertrouwd, daardoor durfde ik kwetsbaar te zijn en dat voelde goed”

“Mooie afwisseling van steeds jouw verhaal en het toepassen”

“Dit is zo uniek…de pianobegeleiding, jouw stem, alles bij elkaar…dit vind je nergens anders”

En tot slot een Sneak Preview… van de locatie en van mij 🙂

De hele video vind je trouwens op mijn YouTube kanaal….klik bovenaan de site op het YT icoon of type in YT Frouwkjen van Duin